Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

nlsingles.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Yeahright

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Jij vindt het een spannend idee om eens lekker los te gaan met een ontzettend wilde dame. Jij vindt het niet erg om de touwtjes uit handen te geven en wil ook wel eens goed verwend worden. Als jij opgewonden raakt van lingerie is dat al een overeenkomst die wij delen!

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

18 March 2018

lisanne012

Oproep van Lisanne012
Geplaatst op 08-01-18 - 09:14

Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ik denk dat een man een vrouw het hof moet maken, een beetje ouderwets misschien maar zo ben ik ook opgevoed. Ik ben een dame met normen en waarden en dat verwacht ik ook van de man die ik ga daten. Wat je ook moet zijn, is humoristisch, lief en een beetje ondeugend dat vind ik ook niet erg.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over nlsingles.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.